palpal

Kanonada naroda po Šarencu i plaćenicima

Nemoćan je režim, ali i njihovi plaćenici i udvorice, koji uprkos brojnim pokušajima ne mogu da izguraju u svojim medijima spin i laži kako smo mi, koji se borimo protiv novih tarifa i poskupljenja, odgovorni za povećanje cijene struje jer smo dokazali na Ustavnom sudu Republike Srpske da Luka Petrović i Uprava Elektroprivrede Srpske rade nezakonito. Mnogi su se upregli da lažima i spinovima zbune narod, a posebno je nadahnuta najveća ološ i bitanga međ ulizicama, drug Zoran Šarenac.

 

Uliciza i plaćenik, koji je na platnom spisku mnogih vlastodršaca i koji je sahranio i uništio mnoge medijske projekte koji su progutali stotine hiljada maraka narodnog novca, od Fokusa do Faktora, dobio je što je i tražio. Kanonada komentara na njegov bijedni status na mreži „Iks“, bivšem „tviteru“, najbolje pokazuje šta narod misli, kako je besmisleni spin ispao veliki promašaj.

Nije majka klela sina što se kockao već što se vadio. Što se više probaju izvući iz živog blata i problema, koje su sami napravili, samo još dublje tonu, a mi se samo vidimo poslovicom da ne treba smetati protivniku dok griješi, treba ga samo pustiti da potone.

 

Nebojša Vukanović