palpal

Kako sam uzeo novi automobil?

Da me režim i njegova Služba prati u korak, vreba neki potez pokušavajući da nađe neku grešku i pokuša me diskreditovati, pokazuju javno gotovo svaku dan. Nakon što su u Doboju ispratili, fotografisli i objavili svaki moj pokret, ko mi je prišao stolu i sa kim sam se pozdravio i rukovao, sada je žuta režimska štampa pokrenula spin o tome kako sam uzeo novo auto, i to „volva v 50“ sa svom opremom vrijednog 45 000 maraka.

Stvarno nema potrebe da bilo šta odgovaram i pojašnjavam režimskom smeću, ulizicama i tabloidima, koji idu tako daleko da objavljuju i brojeve tablica automobila koje vozim, i čija mašta, ali i drskost i bezobrazluk nema granice. Sve ima za cilj da pokaže javnosti kako tobože živim dvostruki život i nisam skroman, sa jedne strane dobijam milione od „sponzora“ a pretvram se da živim kao i većina građana, imam slične probleme i stil života.

Naravno da nema potrebe da se pravdam, ovakva prljava kampanja samo pokazuje nemoć režima i koliko sam čist, ali zbog javnosti samo pojašnjenje da je famozni „volvo“, čije su fotografije objavljene, vlasništvo mog saborca i dobrog prijatelja Milana Minje Savanovića, povjerenika Liste za pravdu i red u Banjaluci.

Opet sam morao svog starog volva odvesti na servis, godine i ogromni kilometri koje sam prešao očito uzimaju danak pa je više na popravci nego što ga koristim, a pošto je gazda odustao da mi iznajmi rent-a-car jer nije imao vozila Minja mi je dao njegovog „volva“, jer ima dva, da odem kući.

Hvala Minji, ponovo sam „uzjahao“ svog starog volva, valjda izdrži do kampanje, ali saga režimskih medija i spinovanja javnosti o tome kako mi nekakvi stranci uzimaju skupe automobile, a vozim auto staro 18 godina, te bolesni detalji kojim svakodnevno kontaminiraju javnost, su prešli sve granice.

Detaljnije u kratkom video prilogu ..

 

Nebojša Vukanović