palpal

Kakav ispraćaj, iznenađenje i znak poštovanja maturanata prema Zagi Grahovac

Danas je bio poslednji radni dan u ovoj školskoj godini  za Zagorku Grahovac, profesoricu engleskog jezika u nevesinjskoj Gimnaziji i Srednjoškolskom centru, jer je izabrana za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske, i naredne 4 godine ustupiće radno mjesto kolegama do okončanja mandata. Maturanti su jutros Zagi priredili veliko iznenađenje.

 

Maturanti Gimnazije „Aleksa Šantić“ učenici 4G1 razreda, na čas su došli sa cvijećem i tortom „NA POS’O“, i tako  poželjeli profesorici puno sreće i uspjeha u radu u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

 

Zaga kaže da su je učenici ostavili bez teksta i prijatno iznenadili vrlo emotivnim ispraćajem i gestom, te da je ljubav i poštovanje koju pokazuju i na ovakav mačin najveća nagrada za rad sa njima. Zaga se pozdravila sa svim učenicima, a najsrdačniji ispraćaj priredili su maturanti, kojima predaje već četvrtu godinu.

 

Poslednji čas u nastavi obe godine bio je sladak, jer su se učenici i profesorica na kraju časa zasladili ukusnom tortom koja će svima sigurno ostati dugo u sjećanju.

 

Nebojša Vukanović