palpal

Кад дрскост и безобразлук пређу све границе

Резултати гласања мобилног и ковид тима у Требињу, који су напокон „пребројани“ и унесени у Базу података ЦИК-а, најбоље показују сву дрскост, бахатост и бескрупулозност Градске изборне комисије Требиња и градских власти. И док је Листа за правду и ред на свим Бирачким мјестима у Требињу имала између 12 и 20% гласова, у мобилном и ковид тиму свега 1%, или само 4 од скоро 250 гласова!? Како је могуће да тамо гдје посматрачи не могу да посматрају гласање и бројање за нашу Листу гласа сваки 100 Требињац, а тамо гдје имамо посматрача сваки шести или седми? Да ли је могуће да су само присталице СНСД-а и владајуће коалиције биле заражене короном или гласале у одсуству? Како је могуће да социјалисти добију дупло више гласова него цијела опозиција заједно, а СНСД чак 700% више него три опозиције странке и коалиције?

 

Још је дрскији и очигледнији поновни покушај отимања 10 гласова Бојану Милићевићу у Виноградима. Два пута већ су у ГИК-у покушали да му украду 20 гласова на 2 мјеста, и тек након интервенције и приговора су исправили „грешке“, да би сада поново „грешком“ и „случајно“ украли 10 гласова на БМ 009 Виногради? Како никако не погријеше кад је СНСД и Лука у питању, већ имповећавају реални број гласова? Како је могуће да је сам Лука Петровић после избора изјавио да Листа за правду и ред има 15,2% гласова а сада смо након маратонског „бројања“, скидања печата и преправљања пало на 14%? Није ваљда да неко ниси да би нам Лука и СНСД дали један глас а не један проценат више него што имамо?

Јавно је да је циљ да нам се отме 6-ти одборнички мандат у Скупштини града Требиња, ал коначну ријеч даће ЦИК БиХ. Кад отимају и краду све онда је логично да краду и гласове, а резултати мобилног и ковид тима само су све оголили и потврдили оно на шта смо мјесецима упозоравали. Тјераћемо их до сидњег дана и искрено се надам да ће ЦИК БиХ уважити Пригиворе, поништити бројање и гласање јер су протекли локални избори све само не поштени, демократски и регуларни.

Опширније у видео прилогу..