palpal

Izađi, glasaj srcem i razumom a ne pod ucjenama i pritiskom

Posle 30 dana viteške i uspješne kampanje, poruka građanima Trebinja i Republike Srpske da svi izađu na lokalne izbore u nedelju, glasaju srcem i razumom za hrabre, časne, iskrene i čestite koji su uvijek bili uz svoj narod, na strani pravde i istinu, a da kazne one koji su ih izdali i prevarili. Glasajte za pravdu i red, za Iliju Stankovića, novog gradonačelnika Trebinja, i za odbornike kandidate sa Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića.

Krađu ćemo spriječiti i nećemo dozvoliti uplašenim vlastrodršcima da pokradu glasove i prekroje volju i odluku naroda. Neka svi članovi Biračkih odbora, posmatrači i članovi kovid tima u Trebinju znaju da je krađa glasova krivično djelo za koje se odgovara i ide u zatvor, i da nisu naivni da rizikuju svoju slobodu i odgovornost zarad kumova i moćnika koji ih podstrekavaju na kriminal, a sutra će ih pustiti niz vodu, kao što je to slučaj sa ljudima koji su falsifikovali lažna dokumenta o kupovini stana i lažima napadali moju majku koja ima 73 godine, i koji su predmet istrage policije i tužilaštva, ili pokušaj skrivanja tragova gašenjem sramne stranice“ Dnevna doza Hercegovine“ . Glasanje u mobilnom i kovid timu ne može biti drugačije od uobičajenih Biračkih mjesta i oni koji su osmislili i namjeravaju izvršiti pljačku glasova neka dobro razmisle o otporu i posledicama.

Izađite i iskoristite svoje građansko pravo, uprkos pandemiji, kako neko ne bi ukrao vaš glas i glasao umjesto vas. Vrijeme je da oslobodimo Republiku Srpsku i Trebinje, napravimo grad ugodnog života za sve a ne samo za povlašćene.

Neka bude što biti ne može,

Neka bude borba neprestana, do konačne pobjede!

Opširnije u video prilogu ..