palpal

Istjerivanje đavola, skidanje anateme i Crna magija

Znao sam da ima velike moći, ali da može da skida anateme i istjeruje đavola, bavi se egzorcizmom i crnom magijom, ima natprirodne moći, nije mi bilo poznato. Čudno je da prvo nije dejstvovao na bivšeg gradonačelnika Dalibora Pavlovića, koji je izjavio da ga je napala Crna magija, ili je za to kasno saznao, ali je krajnje velikodušno što se nudi opoziciji da sa nje skine anatemu.

Nigdje ovakvog predsjednika i lidera pomiritelja, Bog ga pomogao, koji je spreman da služi i vjerski obred kako bi pomogao opoziciju i političke protivnike.

Danas je sa vladikom Jefremom i ruskim ambasadorom obišao radove na izgradnji Ruskog duhovnog centra, a zanimljivo je da li će vladika banjalučki Jefrem da se oglasi povodom slandala sa Markom Šukalom i poništi ordenja i kumstva koja mu je dao.

Samo par nedjelja nakon skandala sa porno snimkom, Šukalo je bio kum hrama u Topoli, a smatram da bi nakon hapšenja, skandala sa kokainom, ekstazijem i javnog priznanja da je narkoman trebalo da reaguje vladika, oduzme ordenja Šukalu i uputi izvinjenje jer su u neznanju titulu kum i orden dali nedostojnom.

Crkva mora biti odvojena od politike, i nema potrebe da se crkveni velikodostojnici slikaju i prisno druže sa prolaznim političarima na vlasti, jer tako mogu samo nanijeti štetu ugledu Crkve.

Detaljnije u video prilogu.