palpal

I Zvijer se obratio javnosti – njegova strana priče

Dobio sam pismo od Marka  Zvijera, koji je osumnjičen i optužen zbog nanošenja povrede Dušanu Milošević, koji je nakon hapšenja tri dana proveo u pritvoru, i koji želi da se obrati javnosti nakon puštanja iz pritvora i iznese svoje viđenje na događaj i  brutalno premlaćivanje..

Konačnu riječ o tome ko je i za šta kriv treba da daju sudovi i tužilaštvo, koji će kazniti počinioce, ali je problem što je narod i građani izgubili povjerenje u pravosuđe i instiržtucije zbog brojnih skandala, korupcije i sramnoj presuda.

Pročitajte Dopis koji sam dobio i koji prenosim u cjelosti

 

Obraćam se povodom unaprijed javne osude od strane sugradjana i blaćenja moga imena i porodice u javnosti, pogotovo na društvenim mrežama. Ne ulazim u sudske odluke, koje poštujem, ali branim svoj integritet. Nisam sin „mafijaša“, “kriminalca“, “ratnog profitera“ i slično, vec potičem iz poštene i radne porodice. Na teret mi se stavlja „PROTIVPRAVNO LIŠENJE SLOBODE“, koji mediji iskorištavaju i zloupotrebljavaju u negativnom kontekstu i pišu: „OTMICA“, „GEPEKOVANJE“… iako sam oslobodjen iz istražnog pritvora, sam oštećeni D.M. je potvrdio da ga nisam protivpravno lišio slobode, vozio, te maltretirao, što ne kažu i mediji, već neosnovano, neprovjereno i bez ikakvog dokaza stavljaju moje puno ime i prezime da sam počinio neko krivično djelo, te dezinformišu javnost, i time me stavljaju na osudu sugradjanima. Držan sam u pritvoru 3 dana, pošto su svi akteri ovog događaja dali izjave, te isti naveli da ja nisam počinilac ovog krivičnog djela, sud me je oslobodio i pustio da se branim sa slobode u daljem postupku. Nije bilo nikakvog potkupljivanja sudija, niti ko stoji iza mene, niti me štiti.Nema potrebe da se prijeti meni i mojoj porodici, te da komandir policije PS Bileća kaže da se radi o višestrukim povratnicima za kojima su podnošeni izveštaji o počinjenim krivičnim djelima, jer imam potvrdu od nadležnog suda da nisam nikad osuđivan ni za kakvo krivično djelo. Molim medije da ubuduće daju provjerene informacije, a ne ovako kao sada da prave medijski linč. U slučaju da medijske kuće ne preprave ili promijene informacije, obavještavam iste da će pravno odgovarati.

Moje ime i licnost je iskoristila policijska stanica Bileca jer sam bio na sudu sa njima i ovo koriste kao osvetu i odmazdu meni i mojoj porodici ,mogu da dodam da su prebijali svjedoke i tjerali ih da kazu da sam ja pocinio krivicno djelo kako bi mi napakovali i lisili me slobode.Sad je uticaj i Branka Milosevica koji podize proteste gradjana javno ga pitam gdje je bio on i svi ovi gradjani kad je prebijen moj bratstvenik Miodrag Zvijer,kad sam i ja sam prije par godina kao maloljetnik zadobio teske tjelesne povrede od strane PS Bileca i sa istima vodio sudski spor i dobio , kad su se desili mnogi gori slucajevi od ovoga tad ni policija ni gradjani nisu bili na ulicama