palpal

I Luka naprasno zaćutao!?

Maske su skinute sa lica grabežljivih hijena i moćnika koji misle da su njihova lica jedina na svijetu, a nakon djeda Peja ponovo je u redovima trebinjskog SNSD-a zavladao muk. Od kako sam prije dva dana objavio slike hacijende, kamenih vila i bazena na Zagori, Luka Petrović se naprasno ućutao. Na zvaničnoj stranici nema nikakvih objava niti je Luka odgovorio javnosti odakle mu milioni maraka koje je uložio u svoju hacijendu i brojne vile oko Trebinja? Kamioni, radnici i mašine trebinjskih dvorskih firmi, koje sam u ponedeljak zatekao na Zagori a koje su proteklih godina dobile milionske poslove od HET-a, su jasan pokazatelj kako je hacijenda napravljena.

Jasno je da se izmišljaju poslovi i namještaju tenderi koje plaća HET, a da se izvučnjnim novcima zidaju i renoviraju Lukine vile u Trebinju, Ivanici i Zagori. Umjesto Luke, neke njegove udvorice i skutonoše su pokušale nemušto da ga opravdaju tvrdeći da je hacijenda napravljena prije 50 godina, i kako su se tobože Petrovići još za vrijeme Tita brčkali u bazenu i đakuziju, što ga je samo dodatno potopilo. Odlično!

Za samo jedan dan video sa hacijendom i bazenom koji sam objavio imao je skoro 22 000 pregleda samo na youtube, bez društvenih mreža, i mnogima u Trebinju i Hercegovini sam otvorio oči, jer su svjesni da im Luka sitnim darovima, jeftinim trikovima i manipulacijama preko svojih medija godinama maštraka oči, dok on uzima milione. Posebno se to odnosi na ponižene članove SNSD-a koji 10 godina rade za šuru i zeta, Luku i Iliju, a njima se bacaju mrvice i prazna obećanja. Vrijeme je da im se osvete i kazne ih na izborima, jer će novi ljudi biti daleko bolji i korektniji prema njima, i drugačije će da se odnose jer ih neće ponižavati, mučiti i iskorištavati.

Luka neće da odgovori odakle milioni, vile, bazeni i hacijende, ali vjerujem da će uskoro doći dan kada će položiti račune narodu i državi koju je potkradao. Pravedno je da od hacijende na Zagori sagradimo 50 stanova za demobilisani borce i mlade bračne parove, i da se napokon zavedu pravda i red u državi!

 

Nebojša Vukanović