palpal

I Dunđer se, hvala Bogu, vraća kući

Poznato je da sam veliki protivnik paktova sa đavolom, da nisam bio pobornik da osvjedočeni primitivac i nasilnik Dražen Dunđer, odbornik Šešeljevih radikala u Bileći, pređe na stranu opozicije jer svojim ispadima, primitivnim ponašanjem i javnim nastupima pravi veliku štetu. Poslije puno žutih kartona, napokon bi trebao ovih dana dobiti crveni i očekujem da Veso Vujović prekine sa njim svaki odnos i saradnju, da ga isključi iz skupštinske većine nakon što je iz čista mira napao momka u Skupštini opštine Bileća, što su snimile nadzorne kamere.

Poslije knjaza Rodoljuba i on se vraća kući, u prirodno stanište, što javno demonstrira odama i pohvalama na račun Milorada Dodika, izjavom da je uvijek bio i ostao njegov simpatizer i da ga smatra najboljim liderom. Sličan se sličnom raduje.

Svima koji poznaju burnu političku scenu Bileće i dešavanja iz kulisa poznato je da je Dunđer bio pijun u rukama braće Vuković, Ljuba i Radovana, da se po zadatku prišunjao opoziciji kad su oni zaratili sa Miljanom Aleksićem, bivšim načelnikom i grobarom Bileće, kako bi svojim ispadima i incidentima pravio štetu opoziciji. Lijepo je što se i Dunđer vratio kući u prirodno stanište, hvala Bogu, a bilo bi odlično kad bi mu se priključili još neki lažni opozicionari, kalkulanti i prelivode.

Na kraju podsjećanje na neke od brojnih video priloga koje sam snimio još kao novinar, incidenata, ispada i javnih nastupa Dražena Dunđera, sa nadom da će on uskoro otići u političku prošlost i služiti kao opomena koliko devijacije društva mogu otići predaleko kad ga ološ i bagra na vlasti spusti na najniže grane.

 

Nebojša Vukanović