palpal

И данас смо на Тргу Крајине у Бањалуци и Тргу слободе у Требињу

Моји саборци су и данас јако вриједни, а акција разговора са грађанима и прикупљања потписа на терену се наставља. Јутрос од 9 сати Дајана и Ненад су, као и сваки дан, на Тргу слободе у Требињу, а Млађо, Миња и Боџа на Тргу Крајине у Бањалуци, гдје смо синоћ за пар сати прикупили 250 потписа грађана.

 

Хвала од срца Љубу Крунићу, Јелени Тривић и професору Ђорђу Вуковићу, који су дошли на Трг Крајине да потпишу листе, и свим осталим грађанима који су нас подржали. До сада је прикупљено преко 4000 потписа, али акцију настављамо како би испунили листе до краја, разговарали са грађанима и промовисали За правду и ред листу Небојше Вукановића. Посебно сам одушевљен одзивом у Мркоњић Граду и Рибнику, гдје су Сергеј, Драженко и Суза Рајковић са супругом за кратко вријеме прикупили 400 потписа грађана.

После потврђивања кандидатуре објављујемо Програм одбнове За правду и ред листе Небојше Вукановића, са основним програмским циљевима који су препознатљиви и јасни свима који нас прате и који представља наставак програма Како даље који смо израдили и објавили 2014. године.

Нека буде борба непрестана до коначне побједе.

 

Небојша Вукановић