palpal

Hvaljen Isus i Marija – Anja Ljubojević postala Hrvatica ali ostala velika srbenda!

Jutros je bila više nego zanimljiva i dinamična emisija Novi dan na N1 televiziji, u kojoj su gosti bili novi mladi poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Anja Ljubojević iz SNSD-a, Mladen Petrović iz SDS-a i Đorđe Vučinić iz Kluba Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića. Ako se po jutru dan poznaje novi saziv Narodne skupštine Srpske biće zanimljiviji od prethodnih, a Mladen i Đorđe su do srži ogoliki licemjerstvo, populizam i lažno srbovanje i patriotizam na baterije  SNSD-a.

Najzanimljiviji dio je bio kada je Anja Ljubojević priznala da u Narodnu skupštinu Republike Srpske ulazi kao Hrvatica, istovremeno i veliki srpski nacionalista i borac za nezavisnu i suverenu Republiku Srpsku!? Hvaljen Isus i Marija, pa je Anja nakon iznenadnog, i za javnost tajnog obeda krizme i pričešća hostijom, ostala velika srbenda.

Ko će ga znati, možda je Anja  i prva Hrvatica koja je ostala u pravoslavlju! Najbanimljiviji dio emisije bio je kada je Anja tvrdila da je legitimni predstavnik Hrvata a napadala i kritikovala Željka Komšića da se lažno predstavlja kao Hrvat.

Uskoro će biti snimak zanimljive emisije Novi dan na N1 televiziji sa zanimljivim nastupom mlade nade SNSD-a Anje Ljubojević.

 

Nebojša Vukanović