palpal

Hvala Ljubiši Petroviću

Na putu od Bijeljine prema Banjaluci sa svojim saradnicima, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović objavio je status posvećen buntu i mojoj borbi koji prenosim u cjelosti, uz zahvalnost na iskrenoj podršci i razumjevanju.

U Srpskoj bunt još uvijek živi

Dok koračamo i gledamo u nebo jer očekujemo pljuskove, ne možemo, a da se ne podsjetimo „buntovništva“ našeg brata Vukana.
Sjećate li se kako je sam, u svojoj režiji, otputovao u Švajcarsku, u grad Cug gdje je razotkrio prevaru vijeka, čuvena afera „Batagon“ i time spasio one firme koje su se još spasiti mogle. Kasnije je bio i glavni inicijator protesta u Zvorniku za očuvanje Alumine.

Dakle – sreća prati hrabre, hrabri podižu svoj glas, glas istine se uvijek daleko čuje, ali ako je više glasova udruženo onda se jačina zvuka pojačava, zvuk se širi, širenjem zvuka prenosi se impuls sile i energija, u jednom trenutku dolazi do zida, ali ako je zvuk bio dovoljno jak odbija se i stvara se eho-fenomen ponavljanja, onda kada se stvori eho tada znate da ste na pravom putu.

Koliko god oni stajali kao zid i pokušavali da spriječe dalje širenje glasa, eho ostaje i vremenom postaje vrlo neprijatan…
Ko razumije, shvatiće 😉

 

Ljubiša Petrović