palpal

Hvala komšijama i saborcima – prostorije male za sve goste

Večeras smo svečano otvorili Kancelariju Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića u našem sjedištu u Trebinju. Bilo je prekrasno, i hvala dragim komšijama, prijateljima, kolegama i saborcima koji su došli na otvaranje, uprkos kiši koja je padala i lošem vremenu.

Sve je pomno isplatila Služba, odbornici i aktivista vladajuće stranke, predvođeni Acom Bodirogom, kružili su, fotografisali i pratili ko je sve došao, jer smo se sa narodom družili puna 3 sata, i vjerujem da su jako zabrinuti reakcijama naroda u Trebinju koji se sve više oslobađa.

 

Od sutra vrata naše Kancelarije su stalno otvorena za sve one koji žele da svrate na piće, razgovor i upoznaju se sa našim aktivnostima. Sutra kampanju formalno počinjemo tačno u podne, tradicionalno sa Trga slobode, gdje ćemo se družiti sa građanima, dati izjave za javnost novinarima i dijeliti naš reklamni materijal.

Popodne smo u Ljubinju, a sutra, u petak 2.9. od 19 časova je prva tribina u Kino sali u Ljubinju, gdje će se prvo put predstaviti kandidati za poslanike naše Liste za pravdu i red iz Izborne jedinice 9.

Pogledajte kratak video sa našeg otvaranja prostorija večeras.

 

Nebojša Vukanović