palpal

Hvala Bilećanima i sjajnoj ekipi – otvorene Kancelarije Liste za pravdu i red u Bileći

Prijatno je bilo danas popodne u Bileći, na otvaranju Kancelarije Liste za pravdu i red, gdje se okupilo dosta naroda. Ovim smo zaokružili pripreme u Hercegovini naš terenski rad, i nakon Nevesinja, Trebinja i Gacka sada imamo svoje prostorije u Bileći, a Kancelarije će biti otvorene za građane najmanje tri puta sedmično, o čemu ćemo redovno obavjestiti građane.

Naša ekipa je bila jako vrijedna, prelijepo su sredili Kancelariju, koja se nalazi u centru Bileće, na Obilićevom vijencu, preko puta kafića „Lipa“, a siguran sam da će ekipa mladih i časnih ljudi, koja će biti na odborničkoj listi, imati još snažniju podršku naroda nego prije dvije godine kada smo na parlamentarnim izborima imali 642 glasa.

Profesor Obrada Samardžića poznajem skoro tri decenije, kao i brata Mirka, bili smo docimeri, a Obrad je moj saborac od početka, 2014. godine kada smo skupa bili na prvoj listi za poslanike. Cijela porodica Samardžić iz Lađevića, koju sam upoznao tokom studentskih dana, skup sa pokojnim Željkom Bjeletićem iz Preraca, oduvijek su bili mjera časti, ljudskosti i poštenja, na čije se uže čovjek uvijek može spustiti.

Veliko hvala Draganu Guli Vučiniću, koji je prava pčela radilica i koji je odradio lavovski dio posla na pripremama i organizaciji, kao i Dejanu Pikuli, Željku Bajoviću, Miru Babiću i ostatku ekipe Liste za pravdu i red u Bileći.

Uložilo se dosta energija i truda da se Bilećanima ponudi sjajna ekipa ljudi, na koju sam jako ponosan, a na narodu je da odluči kome će dati povjerenje i da li će cijenitu ljude koji su uvijek bili uz narod, spremi u svakom trenutku da skoče na svaki poziv i pruže zaštitu svima, ispravljajući krive Drine i nepravde.

Hvala i načelniku Vesu Vujoviću, koji je večeras došao na otvaranje sa predsjednikom Skupštine i saradnicima iz SDS-a, i kome ćemo dati podršku kao kandidatu opozicije. Vesu nije lako, zatekao je pustoš, preko 20 miliona maraka duga iza Miljana Aleksića i SNSD-a, ali je uspio smanjiti dugovanja i spasiti što se spasiti može.

U video prilogu pogledajte kako je večeras bilo na otvaranju Kancelarije Liste za pravdu i red u Bileći….

 

 

Nebojša Vukanović