palpal

Hoću li stići na kamen temeljac HE Buk bijela?

Sutra je u Banjaluci zakazana nova zajednička sjednica dvije bratske Vlade, Srbije i Republike Srpske, na kojoj će se razgovarati o zajedničkim planovima i projektima, koji se slabo sprovode sa ove strane Drine. Brnabićka i Radovan Nejaki će glumiti da se nešto tobože pitaju i odlučuju, a svi znamo da su u stvarnosti samo marionete u rukama Vučića i Dodika.

Nakon toga tzv „premijeri“ će položiti kamen temeljac za gradnju Hidroelektrane Bistrica kod Foče, i izvesti novu predstavu obmane masa. Nadam se samo da kamem  i ovaj put neće biti jalov, kao što su bili svi ostali posijani u Hercegovini, i da će radovi u stvarnosti i početi.

   Rado ni došao na veliku svečanost i ceremoniju, a znam da bi me i premijeri rado vidjeli na polaganju kamena temeljca. Bojim se ipak da ću malo prikasniti jer imam suđenje u Osnovnom sudu u Trebinju sa Lazom Brkovićem. Ako se suđenje ne oduži došao bi do mjesta buduće HE Buk bijela, a ako zatrajem onda ću posle naići da dam malo ruke radnicima. Opširnije u video prilogu…