palpal

Hoće li institucije kazniti primitivizam načelnika Šipova Milana Kovača

Primitivizam, drskost i bahatost funkcionera vladajuće stranke nema granica. O tome svjedoči nevjerovatno osiono i drsko ponašanje Milana Kovača, načelnika opštine Šipovo, koji je na krajnje vulgaran i primitivan način vrijeđao novinare, nezadovoljan njihovim pisanjem. Prenosim u cjelosti pisanje portala Srpska info i snimak razgovora, a ostaje da se vidi kakva će na sve biti reakcija nadležnih institucija.

Milan Kovač, (SNSD) načelnik Šipova, sramotno je izvrijeđao novinare Haruna Dinarevića i Alenu Beširević, koji su objavili istraživačku priču o “Šumama RS”, a u kojoj se spominje i on.

 

REPUBLIKA SRPSKA16.09.2023 | 08:15

Načelnik Šipova novinarima: Dođite da mi pop**ite ku**c

Kovač je koristio rječnik nepremijeren funkciji, njegovim godinama, očinskoj figuri…

 

Novinara sajta Naratorium je pitao da li je red da ga prvo sasluša, na što mu je ovaj odgovorio da jeste, ali da Kovač nije bio tu kada su dolazili da rade priču.

– Nije meni sada to problem nego što mi nisi stavio sliku. Trebao si doći da slikaš, pa kada imaš vremena da dođeš ti ili ta koleginica da mi pop*** k***c. Ako ti je mrsko u kancelariji, možeš na terasi, ako je tebi mrsko, pošalji nju.

A zvaću ti ovog, on ima veći k***c. Imam jednog koji je takve kao što si ti, ako hoćeš, ako si u geju. Jesi sve snimio? Hoćeš objaviti sve – naveo je u telefonskom razgovoru Kovač, koji je kadar SNSD, i pozvao novinara da sve objavi, piše Bosnainfo.