palpal

Хајка чопора уплашених хијена – а кад сам негдје био са Додиком?

Видљива је посљедица резултата истраживања јавног мњења коју је добио СНСД, а које је урадила једна агенција из Србије, и да су челници режима јако уплашени великим повјерењем и популарношћу коју имам у народу, па су кренули у хајку преко својих режимских медија. Прво су по задатку почели из Требиња да реже Илија Таминџија и другарица Валерија Лакић, а онда се њима придружио цијели чопор политичких хијена, од Срђана Мазалице, Игора Жунића, Душанке Мајкић, Дарка Бањца до Срђана Тодоровића, који су на РТРС-у, АТВ-у и осталим режимским медијима у глас ускликнули ВУКАН је издајник јер није дошао у Бањалуку и био на Тргу са Додиком, као да сам некад негдје био са њим на истом мјесту!

Светог Стефана прослављам откако сам проходао, честитао сам свима Дан Републике још 9. јануара ујутро на свом блогу, али се прославља по старим обичајима, без галаме, реклама и популизма, и не желим да будем дио представе личне промоције Милорада Додика и режима, у шта је он нажалост претворио обиљежавање Дана Републике, што потврђује и спот „Српска је наш завјет“ које спонзорише СНСД по друштвеним мрежама.

Као да сам некада био негдје са Додиком на неком мјесту и састанку, челници режима се чуде што нисам желио доћи на параду и слушати пјесме против комуниста које наручују старе и прекаљене комуњаре на власти. Срамно је што злоупотребљавају прославу Дана Републике за промоцију режима и нападе на политичке противнике, али ујутро ћу им одговорити како заслужују.

 

Морам признати да ми је драго кад их видим нервозне и уплашене, јер је то доказ да их погађам у мету, а прљава кампања коју свакодневно воде против мене преко режимских медија и таблоида само додатно повећава моју популарност, и замолио би их да наставе још јачим темпом.

 

Небојша Вукановић