palpal

Hajka čopora uplašenih hijena – a kad sam negdje bio sa Dodikom?

Vidljiva je posljedica rezultata istraživanja javnog mnjenja koju je dobio SNSD, a koje je uradila jedna agencija iz Srbije, i da su čelnici režima jako uplašeni velikim povjerenjem i popularnošću koju imam u narodu, pa su krenuli u hajku preko svojih režimskih medija. Prvo su po zadatku počeli iz Trebinja da reže Ilija Tamindžija i drugarica Valerija Lakić, a onda se njima pridružio cijeli čopor političkih hijena, od Srđana Mazalice, Igora Žunića, Dušanke Majkić, Darka Banjca do Srđana Todorovića, koji su na RTRS-u, ATV-u i ostalim režimskim medijima u glas uskliknuli VUKAN je izdajnik jer nije došao u Banjaluku i bio na Trgu sa Dodikom, kao da sam nekad negdje bio sa njim na istom mjestu!

Svetog Stefana proslavljam otkako sam prohodao, čestitao sam svima Dan Republike još 9. januara ujutro na svom blogu, ali se proslavlja po starim običajima, bez galame, reklama i populizma, i ne želim da budem dio predstave lične promocije Milorada Dodika i režima, u šta je on nažalost pretvorio obilježavanje Dana Republike, što potvrđuje i spot „Srpska je naš zavjet“ koje sponzoriše SNSD po društvenim mrežama.

Kao da sam nekada bio negdje sa Dodikom na nekom mjestu i sastanku, čelnici režima se čude što nisam želio doći na paradu i slušati pjesme protiv komunista koje naručuju stare i prekaljene komunjare na vlasti. Sramno je što zloupotrebljavaju proslavu Dana Republike za promociju režima i napade na političke protivnike, ali ujutro ću im odgovoriti kako zaslužuju.

 

Moram priznati da mi je drago kad ih vidim nervozne i uplašene, jer je to dokaz da ih pogađam u metu, a prljava kampanja koju svakodnevno vode protiv mene preko režimskih medija i tabloida samo dodatno povećava moju popularnost, i zamolio bi ih da nastave još jačim tempom.

 

Nebojša Vukanović