palpal

Gruba poigravanja sa narodom, politici Uzurpatora najbolje priliči da praznuje prvi april

Apsolutno ne želim da dajem na značaju niti komentarišem šizofrene i sulude ideje da se mijenja datum obilježavanja Dana Republike, jer dovoljno se samo prisjetiti šta je Uzurpator Srpske govorio o promjenama i zabrani proslave Dana Republike početkom ove godine a šta govori sada, a valjda svima postaje jasno da je on izgubio razum i da ne vlada sobom niti svojim postupcima, jer mu je velika moć i novac pomutila pamet, zbog čega svi ispaštamo.

Vlast se potrudila da se u Beogradu osjećamo kao 13-to prase, što govori podatak da je Narodna skupština Republike Srpske rezervisala poslanicima hotel koji su morali da plate prije nego što uđu u sobu, te da nisu obezbjedili ni parking, već su poslanici opozicije morali sami u beogradskoj gužvi da traže parking mjesto. Za ministrnj i poslanike vlasti organizovan je niz događaja, dok je opozicija nepozvana i izolovana.

U Beogradu je Sabor vlasti Srbije i Srpske, populističko okupljanje za prikupljanje jeftinih političkih poena, na svakom koraku mogu osjetiti da sam nepoželjan, ali sam prijatno iznenađen toplim dočekom Beograđana, što se može vidjeti u video prilogu…

 

Nebojša Vukanović