palpal

Gorica u kučinama

Već dugo vremena govorim da je drugarica Gorica veliki opozicionar, jer svojim pisanjem po Tviteru i društvenim mrežama, nemuštim pokušajima odbrane kriminala, pljačke i zloupotreba u Republici Srpskoj koji se odvijaju pod okriljem njene porodice, samo dodatno potapa svog oca, despota i tirjanina.

   Kako sam i najavio ranije u više navrata, Dodik pokušava ugušiti sve slobodne medije, stranke, organizacije i pojedince, koje ne može da kupi i pokori, a sa tim ciljem RAK, kojim on rukovodi preko svojih kadrova, gasi predajnike BN televizije, što je izazvalo ogorčenje u javnosti.

Pokušavajući da brani neodbranjivo, drugarica Gorica, mudra, snalažljiva i pametna na svog tatu, uplela se kao pile u kučine. Prvo je na tviteru ustvrdila kako je BN televizija sama kriva što joj se gase predajnici jer je tobože napravila administrativne propuste, a kada je sa naloga BNTV dobila pitanje koji su ti propusti, Gorica je okrenula ploču i počela priču o napadima i navodnom medijskom linču njene porodice, pozivajući se na savjest i Boga.

Samo nek piše i tvituje, Gorica bi mogla preteći sestru Sebiju, doktoricu sa sumnjivom diplomom i specijalizacijom, zbog koje su Bakir i SDA, pobratimi i koalicioni partneri njenog tate i SNSD-a izgubili vlast u Sarajevu.

 

Nebojša Vukanović