palpal

Gorica u delirijumu, polako prestiže tatu

Nekada je bilo simpatično čitati tvitove i objave Gorice Dodik, koja postaje veliki opozicionar jer svojim javnim istupima nanosi snažne udarce svojoj prvoj familiji i režimu. Ipak, posljednjih dana prešla je sve granice svojim neprimjerenim i prostačkim jezikom mržnje, psovkama, uvredama, prijetnjama, napadima, kletvama i pisanjem koje se graniči sa ludilom.

Očito je da je velika afera sa kiseonikom i zloupotrebama unijela veliki nemir i paniku u redove vladajućih, a sudeći po pisanju Gorice nervoza je velika da režim pada u delirijum.

Jedini izlaz iz situacije i krize je potpuno povlačenje Milorada, Gorice, Igora i drugih članova porodice Dodik, jer je svima jasno da oni godinama dižu tenzije i kontaminiraju javni prostor, da smo svi njihovi taoci, i narod, i društvo i država, i da je povlačenje iz javnosti i političkog života jedino rješenje.

Narod je umoran od tumaranja i političke šizofrenije, stalnih tenzija, najava, strahova, stresa, siromaštva i anarhije. Pakuj se i odlazi, dosta je!

 

Nebojša Vukanović