palpal

Gorica Dodik potvrdila snimanje – karijes ili Lukačeva desnica

Da uvijek imam pouzdane izvore i tačne informacije danas je potvrdila i Godica Dodik, kćerka Milorada Dodika. Ona je na tviteru potvrdila da je Dodik snimao zube i vilicu, kako sam to i objavio danas popodne.

Gorica tvrdi da je Dodik snimao vilicu zbog intervencije na desnima, i da je prije zahvata morao imati snimak vilice. Nisam stomatolog i ljekar, pa ne mogu da imam mišljenje, ali koliko znam vilica, u ovom slučaju gornja vilica Milorada Dodika, ne može da napukne od ugriza jabuke.

Šta se dogodilo pokazaće vrijeme, da li je povod za snimanje infekcija, karijes ili desnica Dragana Lukača. Vrlo je važno da je Gorica potvrdila tačnost informacije o snimanju zuba i vilice, a po mojim saznanjima Dodik je snimanje izvršio u ordinaciji „PRO MAKS 3 DENT“ iz Banjaluke. Snimak je pokazao da je njegova gornja vilica napukla.

Dešavanja u Banjaluci i sjedištu SNSD-a predstavljaju jednu vrstu entitetskog udara na državu, jer je Dragan Lukač entitetski ministar policije, a Dodik predsjedavajući Predsjedništva BiH, a ostaje da se vidi da li će Tužilaštvo BiH, ili neko drugo nadležno Tužilaštvo ispitati slučaj i utvrditi šta se događalo u sjedištu SNSD-a na Rosuljama u Banjaluci, da li je i zašto Lukač udario Milorada Dodika i nanio mu lakše ili teže tjelesne povrede, zavisno kako će se kvalifikovati slučaj.

Mala bara, puno krokodila. Ćutanje Dodika i Lukača govori više od hiljadu riječi, a potvrda snimanja od Gorice Dodik i nemušto pravdanje sve govore!

Čekamo rasplet situacije narednih dana, a ujutro objavljujem nove ekskluzivne informacije. Hvala Slobodanu Vaskoviću i BN televiziji koji su plasirali informacije o hapšenju i dešavanjima u Policiji Republike Srpske koji su dali inicijalnu kapislu da se pokrene i počne odmotavati klupko.

 

Nebojša Vukanović