palpal

Горица Додик потврдила снимање – каријес или Лукачева десница

Да увијек имам поуздане изворе и тачне информације данас је потврдила и Годица Додик, кћерка Милорада Додика. Она је на твитеру потврдила да је Додик снимао зубе и вилицу, како сам то и објавио данас поподне.

Горица тврди да је Додик снимао вилицу због интервенције на деснима, и да је прије захвата морао имати снимак вилице. Нисам стоматолог и љекар, па не могу да имам мишљење, али колико знам вилица, у овом случају горња вилица Милорада Додика, не може да напукне од угриза јабуке.

Шта се догодило показаће вријеме, да ли је повод за снимање инфекција, каријес или десница Драгана Лукача. Врло је важно да је Горица потврдила тачност информације о снимању зуба и вилице, а по мојим сазнањима Додик је снимање извршио у ординацији „ПРО МАКС 3 ДЕНТ“ из Бањалуке. Снимак је показао да је његова горња вилица напукла.

Дешавања у Бањалуци и сједишту СНСД-а представљају једну врсту ентитетског удара на државу, јер је Драган Лукач ентитетски министар полиције, а Додик предсједавајући Предсједништва БиХ, а остаје да се види да ли ће Тужилаштво БиХ, или неко друго надлежно Тужилаштво испитати случај и утврдити шта се догађало у сједишту СНСД-а на Росуљама у Бањалуци, да ли је и зашто Лукач ударио Милорада Додика и нанио му лакше или теже тјелесне повреде, зависно како ће се квалификовати случај.

Мала бара, пуно крокодила. Ћутање Додика и Лукача говори више од хиљаду ријечи, а потврда снимања од Горице Додик и немушто правдање све говоре!

Чекамо расплет ситуације наредних дана, а ујутро објављујем нове ексклузивне информације. Хвала Слободану Васковићу и БН телевизији који су пласирали информације о хапшењу и дешавањима у Полицији Републике Српске који су дали иницијалну капислу да се покрене и почне одмотавати клупко.

 

Небојша Вукановић