palpal

Гдје утече честити Зељковић, Лукач наставља провоцирати Додика

Данас је Полиција Републике Српске, по налогу Специјалног тужилаштва, ухапсила више особа у Бањалуци због сумње да су оштетили буџет приликом јавних набавки медицинске опреме, али је полицији за сада умакао Бранислав Зељковић, директор Завода за јавно здравље Републике Српске.

Чуди ме да је честити Зељковић данас утекао, није био на послу, као ни његова супруга Мирела Зељковић Кајкут, народни посланик разјединитеља Ненада Стевандића. Ако је невин, као што тврди његов шеф Стевандић, зашто бјежи као каква дјевојчица, није тако страшно пар дана или мјесеци провести у притвору.

Додик глуми да је љут јер се хапси на дан српског јединства, као да је неки запречити светац и да постоје дани кад се може пљачкати некажњено, али можда је све представа како се не би наљутио Стевандић и напустио владајућу коалицију, и то баш на Дан српскога јединства.

Лукач и Додик се мјесецима нису скупа појавили у јавности, а јасно је да су односи између њих веома напети. Можда је Лукач и кренуо у акцију како би изнервирао Додика и показао моћ.

  Чекамо расплет, и нема сумње да је пред нама врела јесен и да ће се догађаји смјењивати као на траци. 

 

Небојша Вукановић