palpal

Gdje je nestala srpska trobojka na sastanku sa Erdoganom?

Velika srbenda i još veći patriota Milorad Dodik, nakon što je postao srpski član Predsjedništva BiH u novembru 2018. godine, tvrdio je uporno da neće ići na sastanke u Sarajevo i Predsjedništvo BiH ako pored njega na svakom sastanku ne bude vidno istaknuta zastava Republike Srpske.

Danas je mali Baja, bolje reći mali Bajazit, podvio rep, pogazio riječ i Odluke Narodne skupštine Republike Srpske, sjedio na kanabetu u Sarajevu sa pobratimom Erdoganom, Komšićem i Džaferovićem, ali nigdje nije bilo srpske trobojke i zastave Republike Srpske crven-plav-bijel, pored crvene zastave Turske i žuto-plave zastave Bosne i Hercegovine!

Pitanje za malog Baju, bolje reći Bajazita, šta se dogodilo pa je pokleknuo i uklonio trobojku Republike Srpske, pogazio svoju riječ i odluke Narodne skupštine Republike Srpske? Da li je to jedno u nizu velikih poniženja Republike Srpske i srpskog naroda u režiji lažnog Oca nacije?

Da ne griješim dušu, kadar fotografije je takav da se ne vidi rever na Dodikovom sakou, možda je imao neki mali bedž ili značku Republike Srpske, ili je možda na sastanak sa predsjednikom Turske ponio u duši srpsku trobojku, ali se ona nigdje ne vidi na zvaničnim fotografijama. Njegoš bi rekao svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju propadoše!  Ne vjeruj Dodiku i Danajcima ni kad ti darove nose.

 

Nebojša Vukanović