palpal

Fenomenalno veče sa Zvorničanima – ekipa za preokret

I večeras je u Zvorniku bio pun ugostoteljski objekat do poslednjeg mjesta, i oduševljen sam činjenicom da je bio dobar odziv Zvorničana i da se polako razbija strahovlada u jednom od najvećih partijskih geta i porobljenih gradova u Srpskoj. Više od 3 sata sam sd družio i razgovarao sa građanima o konceptu nastupa Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića na Opštim izborima naredne godine.

 

Za povjerenika Liste u Zvorniku i regiji imenovao sam Miroslava Ilića, koji već duže vremena okuplja ekipu u Zvorniku, i svi koji žele da se priključe borbi i ekipk neka se jave Miroslavu.

Ključno je da se organizuje snažna ekipa odanih ljudi koji će biti angažovani na izborni dan na čuvanju glasova i izborne volje građana, što je osnovni preduslov i ključ pobjede.

Večeras su na druženju bili i predsjednik Gradskog odbora PDP-a, mladi Mitar Vidaković, i aktivisti SDS-a, sa kojima sam razgovarao o sinhronizovanom nastupu i odbrani izborne volje građana.

Zvornik, Birač i Podrinje, te Doboj, su najjača uporišta režima i SNSD-a, i zbog toga sam se koncentrisao na njihove bastiine, a sutra sam u posjeti Doboju, Ozrenu i Petrovu, oko 16 časova, a prije toga od 11:30 sam u Ugljeviku.

Ujutro  više detalja! Dobro došli, do konačne pobjede.