palpal

Fenomenalni Čola sve oduševio sjajnom svirkom i tročasovnim koncertom

Posle punih 40 godina, kako je sam istakao na početku koncerta, Zdravko Čolić sa svojim bendom večeras je nastupio u Trebinju. Nevjerovatnom svirkom i energijom popularni Čola oduševio je Trebinje i goste, izvodio brojne stare i novije hitove, a atmosfera je tokom cijelog koncerta bila fenomenalna.

Vjerovatno da se na platou bivše kasarne okupilo skoro 20 000 ljudi, iz svih krajeva Hercegovine ali i Dubrovnika, Crne Gore, gostiju iz Srbije i regiona, i ovaj koncert će se sigurno dugo pamtiti.

Na kraju koncerta, koji je počeo nešto prije 22 časa a završio oko 1 sat iza ponoći, posle bisa priređen je veliki vatromet.

Na kraju sam se sjetio stihova „Ne bavi se politikom, ne zamjera nigdje nikom, kao Zdravko Čolić“, al je Čola na trenutak izgleda napravio izuzetak. Slučajno, ili ga je neko zamolio i šapnuo, tokom svirke pozdravio je posebno samo Milorada Dodika, ali nije dobio nijedan aplauz, uz pokoji zvižduk iz publike, tako da je Čola ispipao puls i provjerio raspoloženje naroda u Trebinju i Hercegovini.

 

Nebojša Vukanović