palpal

Ексклузивно свједочење о криминалу УИО БиХ

Заштићени „звиждач“ и пријавитељ корупције Емир Мешић недавно је суспендован и удаљен са посла у Теренској канцеларији Управе за индиректно опорезивање БиХ Одлуком директора Мира Џакуле, због сумње и оптужби да је одавао податке о злоупотребама у овој институцији.

Мешић је дуго времена у отвореном сукобу са директором Џакулом, од како је пријавио Тужилаштву и СИПИ криминал и поднио против њега кривичну пријаву. Иако би Агенција за борбу против корупције БиХ и друге институције требало да му пруже заштиту, он је суспендован са посла и жртва је мобинга.

Погледајте занимљиво свједочење у коме Мешић јавно говори о криминалу и злоупотребама у Управи за индиректно опорезивање БиХ, намештању послова и тендера, извлачењу новаца, давању повластица привилегованим фирмама, изнајмљивању терминала, преварама на граници, утицају политике и огромној штети која се прави народу, држави и друштву…

Да ли ће кум Миле Радишић продати зграду Гранд трејд у Бањалуци за 100 милиона УИО БиХ, како су купљени други објекти за регионална сједишта у Сарајеву, Тузли и Мостару, и каква је у свему улога директора Мира Џакуле?

Погледајте видео прилог…