palpal

Ексклузивно погледајте хацијенду Луке Петровића (видео и фото)

Колико је Лука Лучиано Петровић отео милиона од ХЕТ-а, града Требиња и државе показује његова хацијенда са базеном у селу Загора у Требињским брдима, саграђена у стилу Пабла Ескобара са комплексом камених кућа, ђакузијем, спа, кованим оградама и више од километра камених бедема којим је хацијенда опасана. Јуче сам се као диверзант сам убацио у комплекс, изненадио раднике и родбину у тренутку док су мајстори завршавали базен, а камиони дворског „Аписа“ истоварали грађевински материјал.

У градњи комплекса на Загори кориштени су само најквалитетнији материјали, камен, дрво, ковано жељезо, ограде од инокса, бакарни олуци, а унутар комплекса су три велике и једна мања камена куће. Све је покривено камерама и видео надзором, а комплекс осветљава 15 бетонских стубова градске расвјете.

О трошку градског буџета, Лука је довео асвалт и нови пут до Загоре и своје хацијенде иако у пустом селу нико не живи, а стотине улица у граду Требињу чека на асфалтирање.

Ов је само једна од 4 виле које Лука посједује у кругу од неколико километара ваздушне линије, од дубровачког залеђа до Загоре, и о којима ћу ускоро писати. Са платом од пар хиљада марака овакве комплексе, вриједне најмање два милиона марака, нико не може направити за пар година. Питање је хоће ли Требињци и Херцеговци дати Луки и Илији још један мандат како би саградили још коју вилу и хацијенду, или ће напокон дати прилику да се заведу правда и ред, а од конфискованих вила и хацијенди направи стотињак станова демобилисаним борцима, инвалидима и младим брачним паровима!?