palpal

Ekskluzivno pogledajte hacijendu Luke Petrovića (video i foto)

Koliko je Luka Lučiano Petrović oteo miliona od HET-a, grada Trebinja i države pokazuje njegova hacijenda sa bazenom u selu Zagora u Trebinjskim brdima, sagrađena u stilu Pabla Eskobara sa kompleksom kamenih kuća, đakuzijem, spa, kovanim ogradama i više od kilometra kamenih bedema kojim je hacijenda opasana. Juče sam se kao diverzant sam ubacio u kompleks, iznenadio radnike i rodbinu u trenutku dok su majstori završavali bazen, a kamioni dvorskog „Apisa“ istovarali građevinski materijal.

U gradnji kompleksa na Zagori korišteni su samo najkvalitetniji materijali, kamen, drvo, kovano željezo, ograde od inoksa, bakarni oluci, a unutar kompleksa su tri velike i jedna manja kamena kuće. Sve je pokriveno kamerama i video nadzorom, a kompleks osvetljava 15 betonskih stubova gradske rasvjete.

O trošku gradskog budžeta, Luka je doveo asvalt i novi put do Zagore i svoje hacijende iako u pustom selu niko ne živi, a stotine ulica u gradu Trebinju čeka na asfaltiranje.

Ov je samo jedna od 4 vile koje Luka posjeduje u krugu od nekoliko kilometara vazdušne linije, od dubrovačkog zaleđa do Zagore, i o kojima ću uskoro pisati. Sa platom od par hiljada maraka ovakve komplekse, vrijedne najmanje dva miliona maraka, niko ne može napraviti za par godina. Pitanje je hoće li Trebinjci i Hercegovci dati Luki i Iliji još jedan mandat kako bi sagradili još koju vilu i hacijendu, ili će napokon dati priliku da se zavedu pravda i red, a od konfiskovanih vila i hacijendi napravi stotinjak stanova demobilisanim borcima, invalidima i mladim bračnim parovima!?