palpal

ЕКСКЛУЗИВНО – Момо Мандић свједочи како је дошло до обрачуна са Окуком

Окружно тужилаштво у Требињу ослободило је Бранислава Окуку и утврдило да нема кривичног дјела, иако је потегао данас пиштољ на Мома Мандића, што је школски примјер Кривичног дјела угрожавање сигурности, и тако још једном показало да је само палица у рукама режима која амнестира врх власти од сваке одговорности, а са друге стране мене хапсе и сумњиче за кривично дјело због паркирања на тротоар испред Скупштине града.

Након инцидента у центру града разговарао сам са Момом Мандићем о томе како је дошло до обрачуна на Тргу слободе у Требињу, шта је претходило сукобу, како је интервенисала интервентна полиција, да ли је неко позвао, и како ће се сукоб на релацији Бранислав Окука – Мандићи завршити. Занимљиво да је након саслушања Окука у друштву начелника Полицијске управе Требиња Синише Лакете ручао у башти хотела Платани, у непосредној близини мјеста инцидента.

Мандић говори и о томе ко је Бранислав Окука, савјетник за безбједност Милорада Додика, како је оштетио његову фирму и како је постао Додиков савјетник преко Млађана Цицовића и веза из Београда, да ли се сличан сличном радује и како се Додик окружио особама попут Окуке и Кика Клинцова?

Погледајте разговор са Момом Мандићем након инцидента у Требињу.

 

Небојша Вукановић