palpal

ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ ЈЕЗГРА СНСД-а – план и припреме за скуп на Мраковици

И док са једне стране замајавају јавност и опозицију петпарачким причама о лажном свесрпском јединству, са друге стране Додик покушава да поврати изгубљено повјерење народа и ојача свој СНСД који је у тешкој кризи и расулу због великог незадовољства и апатије у чланству. Партијска петиција доживјела је дебакл, и упркос снажном медијском притиску и бројним активистима, већина чланова СНСД-а није жељела да стави потпис испод Додика, подржи његов покушај сакривања иза народа.

Због тога је Додик одлучио да за три дана, у суботу 21. августа, на Мраковици на Козари организује велики партијски скуп под патетичним слоганом „Живјеће Српска“, у паничном покушају да поврати рејтинг који стрмоглаво пада. У најмању руку је срамно и лицемјерно да странка која је до темеља разорила Српску, привредно, економски, морално и демографски, на овај жели да представи како од ње зависи судбина Републике Српске и како би она нестала ако СНСД не би био на власти!

Ако му је стало до српског јединства, како са својим трабантима понавља сваки дан, зашто прави скуп СНСД-а и није позвао лидере свих парламентарних странака, угледне појединце и интелектуалце?

Да скуп на Мраковици не би пропао и доживио дебакл као петиција, Додик и његов ген-сек Лука Петровић мобилишу све снаге и ресурсе како би чланови на силу дошли до Козаре и аплаудирали на миг док лажни Отац нације буде држао нови патетичан говор о напаћеном српству и патриотизму, који су већ чули у безброј наврата у посљедњих 15 година.

Тако је сваки општински и градски одбор у свим изборним јединицама добио „разрез“ и број људи које мора да пошаље на скуп по упутствима која су послата из централе СНСД-а 5.8.2021. године, и да обезбиједе аутобусе, сендвиче и сокове за превоз чланова СНСД-а. Сваки аутобус има редара који ће водити евиденцију о томе ко се одазвао а ко није желио да дође, што ће касније послужити за уцјењивање људи.

Све трошкове наравно платиће народ, преко намјештених тендера, трошкова превоза и репрезентације јавних предузећа. Упркос мобилизацији и снажном притиску, те медијском притиску јер РТРС и АТВ данима врте патриотске пјесме о Отаџбини, што ме подсјећа на нагле промјене у тешко ратно вријеме након током великих офанзива, одзив чланства је веома слаб, па је Луку Петровића, као првог оперативца Партије, ухватила паника од новог дебакла и бламаже у јавности.

Срећом опстанак Републике Српске не зависи од присилног одзива чланова СНСД-а на неки партијски скуп већ управо од скидања са власти ове Партије која се посљедњих година трансформисала из политичке у мафијашку организацију која систематски разара и пљачка свој народ и државу, скривајући пљачку невјешто шињелом лажног патриотизма и борбе за напаћено српство.

Ускоро још детаља из језгра Партије о припрема за скуп на Мраковици, великој апатији у СНСД-у и у рекордно ниској популарности Додика и СНСД-а у јавности јер је народу преко главе пљачке, пустошења, лажи и великих прича.

 

Небојша Вукановић