palpal

EKSKLUZIVNO – Dodik i SNSD organizuju skup podrške Pavloviću, izigrali narod lažnom ostavkom?

O bezobrazluku, prevrtljivosti i drskosti beskrupulozne vlasti govore i sramna dešavanja u Prijedoru oko navodne ostavke gradonačelnika Dalibora Pavlovića, čije su skandalozne fotografije šokirale i uznemirile javnost.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Prijedoru i direktor Šumskog gazdinstva Saša Bursać pozvao je članove SNSD-a, putem „vajber“ grupe ove stranke, da dođu na protest podrške Pavlovića na Trgu oslobođenja u Prijedoru koje danas prikriveno organizuje SNSD uz saglasnost Dodika i vrha Partije, te „koalicionih partnera“, DEMOS-a, oboje socijalista, Banjca i njegovog NPS…

Sve se događa samo par dana nakon predstave u kojoj Dodik glumi moralnu vertikalu i ultimatumom poziva Pavlovića da podnese ostavku do četvrtak do podne, a ovaj je prihvaća i podnosi ostavku Dodiku a ne CIK-u BiH, kako bi trebalo po zakonu.

Nakon toga Pavlović i SNSD organizuju danas popodne skup podrške Pavloviću, što je vrhunac moralnog i ljudskog posrnuća moralnih nakaza, koje se grubo poigravaju sa narodom i Prijedorčanima.

Očito da je Dodiku jasno da će izgubiti gradonačelnika u Prijedoru, pa je izveo predstavu za javnost da odglumi čestitog vođu od autoriteta a iza kulisa radio sve da Pavlović uprkos velikom skandalu opstane na vlasti, jer su svjesni da sigurno gube vanredne izbore jer je rejting SNSD-a dotakao dno, pa danas organizuju protest na kome bi tobože umolili Pavlovića da se „predomisli“ i ostane gradonačelnik.

Svi koji danas dođu na skup podrške  narkomanu i alkoholičara krajnje devijantnog ponašanja moraju biti svjesni da će njihova imena i fotografije završiti na stubu srama, a režim mora biti svjestan da nikakve igre neće spasiti Pavlovića i da će ovakvim sramnim ponašanjem samo izazvati još veće nezadovoljstvo ogorčenjem naroda.

Nezvanično Dodik je u srijedu veče naribao Pavlovića ali rekao da se ne povlači i da će tražiti način da ga izvuku, da bi ga u četvrtak ujutro pozvao u 8 sati i rekao da se povuče. Da li je kući na Dodika i promjenu odluke uticala Gorica ili neko drugi pokazaće vrijeme a uskoro donosim više detalja.

Ovakvo sramno ponašanje Pavlovića, Bursaća, Dodika i ostalih čelnika SNSD koji se poigravaju sa narodom, glume moralne vertikale a u stvarnosti su moralne nakaze kakve svijet nije vidio.

 

Nebojša Vukanović