palpal

ЕКСКЛУЗИВНО – Додик и СНСД организују скуп подршке Павловићу, изиграли народ лажном оставком?

О безобразлуку, превртљивости и дрскости бескрупулозне власти говоре и срамна дешавања у Приједору око наводне оставке градоначелника Далибора Павловића, чије су скандалозне фотографије шокирале и узнемириле јавност.

Предсједник Градског одбора СНСД-а у Приједору и директор Шумског газдинства Саша Бурсаћ позвао је чланове СНСД-а, путем „вајбер“ групе ове странке, да дођу на протест подршке Павловића на Тргу ослобођења у Приједору које данас прикривено организује СНСД уз сагласност Додика и врха Партије, те „коалиционих партнера“, ДЕМОС-а, обоје социјалиста, Бањца и његовог НПС…

Све се догађа само пар дана након представе у којој Додик глуми моралну вертикалу и ултиматумом позива Павловића да поднесе оставку до четвртак до подне, а овај је прихваћа и подноси оставку Додику а не ЦИК-у БиХ, како би требало по закону.

Након тога Павловић и СНСД организују данас поподне скуп подршке Павловићу, што је врхунац моралног и људског посрнућа моралних наказа, које се грубо поигравају са народом и Приједорчанима.

Очито да је Додику јасно да ће изгубити градоначелника у Приједору, па је извео представу за јавност да одглуми честитог вођу од ауторитета а иза кулиса радио све да Павловић упркос великом скандалу опстане на власти, јер су свјесни да сигурно губе ванредне изборе јер је рејтинг СНСД-а дотакао дно, па данас организују протест на коме би тобоже умолили Павловића да се „предомисли“ и остане градоначелник.

Сви који данас дођу на скуп подршке  наркоману и алкохоличара крајње девијантног понашања морају бити свјесни да ће њихова имена и фотографије завршити на стубу срама, а режим мора бити свјестан да никакве игре неће спасити Павловића и да ће оваквим срамним понашањем само изазвати још веће незадовољство огорчењем народа.

Незванично Додик је у сриједу вече нарибао Павловића али рекао да се не повлачи и да ће тражити начин да га извуку, да би га у четвртак ујутро позвао у 8 сати и рекао да се повуче. Да ли је кући на Додика и промјену одлуке утицала Горица или неко други показаће вријеме а ускоро доносим више детаља.

Овакво срамно понашање Павловића, Бурсаћа, Додика и осталих челника СНСД који се поигравају са народом, глуме моралне вертикале а у стварности су моралне наказе какве свијет није видио.

 

Небојша Вукановић