palpal

EKSKLUZIVNO – 90% DNS-a ne podržava Nešića

Da je predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić izgubio povjerenje članstva, čak i najbližih saradnika i funkcionera, izuzev kumova Aleksandra Glavaša i Lučića, govori i „anketa“ podrške Nešića i ključnoj Vajber grupi DNS-a, koju su nam poslali nezadovoljni članovi DNS-a. Izvjesni poltron i Nešićev uliciza Radovan Đaković, pokrenuo je u grupi DNS-a pitanje podrške Nešiću, ali je od 856 članova Vajber grupe „DNS mi znamo kako“ svega 130 stavilo emotikon podrške, dok 726 nije željelo da se izjašnjava niti podrži Nešića.

 

Mnogi članovi su se u grupi pitali kako je moguće da Nešić ne može dobiti više od 100 lajkova u stranačkoj grupi koja ima 850 članova, apelovali, kako to predsjednik stranke nema podršku ni uporište među svojim članovima i pristalicama i apelovao na kolege da se pokrenu ali nije bilo odgovora niti je Nešiću rasla podrška. Poruka je jasna.

Ovo je još jedan pokazatelj zašto opozicija ne treba da ima bilo kakav kontakt sa Nešićem, jer on nema podršku ni u vlastitoj stranci, koja se raspada, i doživjeće debakl na izborima, skupa sa Jovičićem, a nakon toga nestati sa političke scene, na kojoj se nikada nije ni trebao pojaviti da smo normalno društvo i država.

Lažni trećeputaš  Nešić će otplesati na izborima poslednji tango za Dodika i SNSD, a potom biti smijenjen zbog debakla i potopa koji će pretrpiti DNS. Zato ga treba pustiti da potone i nestane sa političke scene, a ne davati slamke spasa koje nanose štetu opoziciji.

 

  Nebojša Vukanović