palpal

Dvije osobe povrijeđene u teškoj nesreći, džip u Lastvi probio ogradu mosta i pao na štreku

Večeras oko 22 časa na mostu preko rijeke Trebišnjice, ispred naselja Lastva na putu Trebinje – Nikšić, večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene dvije osobe. Trebinjski vatrogasci su uspjeli jednu osobu, koja je zadobila teške povrede, izvući iz smrskanog automobila a ekipe hitne pomoći brzom intervencijom prebacila je povrijeđene na liječenje u Opšti bolnicu i za sada nema detalja i informacija da li je povrijeđenim život ugrožen.

Do saobraćajne nesreće je došlo kada je terensko vozilo crnogorskog registarskih oznaka probilo zaštitnu ogradu na mostu i palo velikom brzinom na štreku ispod puta, stari trasu uskotračne pruge ispod mosta i pored Goričkog jezera. Od siline udara počupane su zaštitna i pješačka ograda na mostu, a na putu nije bilo tragova kočenja.

Zbog ovog udesa do 23 časa bio je obustavljen saobraćaj na putu Trebinje – Nikšić, a policija je vršila uviđaj kako bi se utvrdio uzrok teške saobraćajne nesreće. Sreća pa je vozilo, koje se kretalo iza džipa, primijetilo nesreću, odmah pozvalo hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, koji su brzo intervenisali i zbrinuli povrijeđene.

Istraga će utvrditi šta je dovelo do ove teške saobraćajne nezgode, a najbitnije je da se povrijeđeni putnici poprave.

 

Nebojša Vukanović