palpal

Dva dinara druže ili progovori da vidimo ko si

Poslije duže vremena i upornih prozivki uspio sam istjerati na čistac i vidjelo i Danijela Jošića, člana Obrenove grupe u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Progovori da vidim ko si, kaže stara narodna poslovica, pa je poslije 3 godine skupštinskog zavjeta šutnje progovorio i Jošić.

Bilo je dovoljno da 30 sekundi razgovora i replike čestitog Jošića da narod vidi za koga su glasale Dobojlije, ili bolje reći dopisali glasove po nalogu mentora Obrena. I 30 sekundi je dovoljno, tokom kojih je rekao jednu prostu rečenica i 5 puta ponovio riječ kriminalac, da se spozna o kakvom se intelektualcu radi, kakvi su njegovi krajnji dometi i mogućnosti.

Udbaši koji me prate nisu vidjeli parking kartu na vjetrobranskom staklu mog Volva kad sam bio u Doboju, ne znajući da sam parking platio telefonom, pa mi je čestiti Jošić prigovorio da sam njemu i gradu Doboju dužan 2 marke.

Uplatio sam danas cjelodnevnu parking kartu gradu Doboju, iako sam u Trebinju, da ne bi ostao dužan dobrim i čestitim domaćinima, koji upravljaju gradom Dobojem.

Pogledajte kratak duel.