palpal

Два динара друже или проговори да видимо ко си

Послије дуже времена и упорних прозивки успио сам истјерати на чистац и видјело и Данијела Јошића, члана Обренове групе у Народној скупштини Републике Српске. Проговори да видим ко си, каже стара народна пословица, па је послије 3 године скупштинског завјета шутње проговорио и Јошић.

Било је довољно да 30 секунди разговора и реплике честитог Јошића да народ види за кога су гласале Добојлије, или боље рећи дописали гласове по налогу ментора Обрена. И 30 секунди је довољно, током којих је рекао једну просту реченица и 5 пута поновио ријеч криминалац, да се спозна о каквом се интелектуалцу ради, какви су његови крајњи домети и могућности.

Удбаши који ме прате нису видјели паркинг карту на вјетробранском стаклу мог Волва кад сам био у Добоју, не знајући да сам паркинг платио телефоном, па ми је честити Јошић приговорио да сам њему и граду Добоју дужан 2 марке.

Уплатио сам данас цјелодневну паркинг карту граду Добоју, иако сам у Требињу, да не би остао дужан добрим и честитим домаћинима, који управљају градом Добојем.

Погледајте кратак дуел.