palpal

Duel Jelene Trivić i pomahnitalog Dodika

Prvi put nakon 3 godine morao sam napraviti 10-ak dana pauze, iz objektivnih razloga nikako nisam mogao i nisam bio u mogućnosti da prisustvujem današnjoj Posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, i moram priznati da sam želio uskočiti u ekran i skočiti za vrat Čubriloviću i Petkoviću, jer su dozvolili bahatom gostu i Uzurpatoru da ponižava institucije i poslanike, vrijeđa Jelenu Trivić, Ljuba Krunića, i ostale poslanike opozicije.

Čim dođem u Banjaluku naredne sedmice pravo ću do Čubrilovića i njegovog Kabineta u vizitu, i pokajaće se žestoko jer je prostaku dozvolio da vrijeđa majku i borce, ponižava Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Odlični su danas bili Miladin Stanić, Milan Radović, Jelena Trivić, Ljubo Krunić i ostali poslanici opozicije jer su uspjeli da izlude pomahnitalog prostaka Uzurpatora, ponovo ga dovedu do delirijuma i pokažu javnosti njegovo pravo lice.

Činjenica da je Dodik doživio debakl i da nije prvi put imao dvotrećinsku većinu pokazuje kako se topi njegova nekadašnja moć i uticaj. Dobro je takođe što je i Nenad Nešić pokazao svoje pravo lice, i jedino rješenje za DNS je njegova hitna smjena, o čemu večeras pišem detaljno.

Pogledajte duel Jelene, Miladina, Ljuba i ostalih opozicionih poslanika sa pomahnitalim Dodikom.