palpal

Drugarica Branka Kusmuk, prva violina zla, Službe i RTRS-a na vrhuncu beščašća

Večeras sam dobio skoro 7 minuta u centralnom Dnevnikh Fabrike mržnje, laži i zla zvane RTRS, a prilog drugarice Branke Kusmuk može ući u udžbenike kao primjer beščašća. Iskreno mi je drago kad me pljuva udarna medijska palica režima, daje mi prostora pa makar u negativnom kontekstu, ali način na koji to rade je nevjerovatan.

Branka Kusmuk je provjeren kadar UDBE od malih nogu, zadužena na RTRS-u za specijalne zadatke grubof pljuvanja i blaćenja političkih protivnika režima. Njen je  suprug visoki funkcioner OBE, Obavještajno-bezbjednosne agencije, koji je ponikao u Titovoj UDBI, napredovao u SDB-u Republike Srpske i bivše Jugoslavije, koji se prestrojio čim je Služba ponovo ujedinjena a svoju suprugu progurao u vrh zarobljenog javnog servisa.

Kao bijesan i dobro dresiran pas, koji napada metu i skače za vrat čim ga gazda napucika pusti sa povodca, drugarica Branka u stihovima i naletima napada metu na jedan poziv iz Kabineta. Jako je zanimljiv i specifičan njen slobodan i prepoznatljiv stil rada nečasnog posla, zavijanje tokom čitanja ofova, pa gledalac pomisli da će ona veselica ostati bez daha od ushićenja dok u naletu sipa uvrede i bljuva vatru kao mitraljez u stihovima i desetercu.

Nevjerovatno je koliko ona, i drugi vojnici i plaćenici režima, Službe i Partije, nemaju nimalo stida, morala i obraza, nikako su spremni da se sakriju iza imena novinara, iako najviše gaze i ponižavaju časnu profesiju, kad se ukaže na bruku i sramotu koju rade gazeći sve pred sobom i kontaktirajući javni prostor.

Pogledajte video prilog iz Dnevnika RTRS-a, koji će biti jedan u nizu priloga tirjanstva, jednoumlja i  režima Milorada Dodika koji je umnogome prevazišao komuniste, u kojima je ponikao i naučio ofbe korake totalitarizma..

 

Nebojša Vukanović