palpal

Дрскост без граница

Људска дрскост и безобразлук често немају границе. Умјесто да грађанима упути извињење због неиспуњених обећања, бројних лажи и превара,  бескрупулозни манипулатор Лаки Лучијано Петровић покушава на друге да пребаци одговорност за своје обмане и злодјела. Одборник, посланик, градоначелник, руководилац ХЕТ-а и ген-сек владајуће странке још само није био владика у Херцеговини, али су му све те функције мало, и тражи још власт у БиХ и функцију генералног секретара Уједињених нација како би нешто почео да ради. Слушајући требињског Лакија Лучијана, стиче се утисак да сам ја кривац што он лаже и неиспуњава обећања.

Непосредно пред локалне изборе Лаки и Нешо Кружница почели су свечано радове на обнови пута Требиње – Љубиње, а Лука је обећао да се машине Херцеговина-путева неће зауставити до Стоца и Федерације. Чим су у понедељак гласови пребројани радови су напрасно обустављени, а бескрупулозни преварант сада покушава да за своје подле преваре пребаци одговорност на српске представнике у Сарајеву. Колики треба бити несој и изопачен ум па на такву подвалу помислити, а не то још јавно изјавити, не трепнувши?

Подмукли лицемјер обара све границе бескрупулозности, јер и лаици знају да је изградња и одржавање путне инфраструктуре на нивоу ентитета и Путева Српске. Акцизе које су на силу повећали побратими СНСД, ХДЗ и СДА, превасходно треба да се користе за градњу аутопутева, и Петровић  сад покушава упорним понављањем лажи Херцеговце поново доведе у заблуду. Борба против повећања акциза је била борба против нове пљачке народа, а узимање 80 милиона кредита, за које се ових дана задужила Влада Српске, говори да је повећање акциза било узалудно.

Од Лакија смо навикли да лаже, и овакве срамне изјаве нису ништа ново. Ружно је што у обмани народа учествују и поједини медији који  непрофесионално и некритички преносе лажи иако су свјесни да Петровић грубо манипулише и обмањује јавност.

Врло је могуће да ће Лаки ускоро мене оптужити и да сам крив за 24 милиона губитка у ХЕТ-у, крах Николе Тесле Шнајдера и пљачке Драгана Вучетића, угашени аеродром, пропаст Требиње-ресорта, Новотекса, Неимарства, индустрије и стотине других неисуњених обећања СНСД-а. Битанга је на лажима и преварама добила бројне функције, и надати се да Херцеговци више неће насједати на сплетке, лажи и подвале великог манипулатора.