palpal

DRAMA U ARENI i trojka Nedovića za istoriju

Atmosfera za pamćenje, dramatičan kraj i prava sportska predstava pred skoro 20 000 navijača večeras u prepunoj Štark areni, na prvom košarkaškom derbiju Crvene zvezde i Partizana u Ligi šampiona. Partizan je bio domaćin, dvorana je bila ispunjena do poslednjeg mjesta, uglavnom Grobarima, navijačima Partizana, a tražila se ulaznica više.

Na početku utakmice dimirinaro je Partizan, u prvoj četvrtini košarkaši Crvene zvezde dali su svega 11 poena, Partizan je imao dvocifrenu prednost ali je do kraja prvog poluvremena preokrenula i na pauzi je sa 7 poena prednosti otišla crveno-bela ekipa, vođena sjajnim trenerom Duškom Ivanovićem koji je preporodio ekipu.

U dramatičnoj i uzbudljivoj završnici rezultat je bio izjednačen ,2 minuta prije kraja, obje ekipe promašuje su nekoliko napada a onda je pitanje pobjednika riješio sjajni Nedović nevjerovatnom trojkom iz teške pozicije 2 sekunde prije kraja utakmice. Partizan je imao šut za izjednačenje ali nije pogodio pa je Crvena zvezda slavila u utakmici za istoriju i prvom derbiju u Ligi šampiona.

Pogledajte poslednja 2 minuta i trojku Nedovića..

Slavlje i pjesma Delija, navijača Crvene zvezde nakon meča u Štark areni

  Početak sjajnog meča ..

 

Nebojša Vukanović