palpal

Dokazi da je režim plaćao napadače

Da napadi i provokacije nisu slučajni govore činjenice sa terena. Napadač iz Nevesinja Milija Unković, koji je kao odbornik PDP-a nekada imao poznate slogane „bolje Milija nego Ilija“ i „Je… Iliju Glasaj za Miliju“, prije nego što je „prelomio“ iz opozicije, prešao na drugu stranu i postao vatreni aktivista i pristalica SNSD-a koji je dobio posao u lokalnoj samoupravi u Nevesinju kao nagradu za partijski angažman i vjernu službu od načelnika opštine Milenka Avdalovića i poslanika Ilije Tamindžije.

I Slavko Ćodo, koji me je u više navrata ispred Osnovnog suda suda, dok sam imao glavno ročište po tužbi predsjednika lokalnog SNSD-a uSrebrenic, prije dvije godine dobio je 4000 maraka od opštine Srebrenica, dok je u njom vedrio i oblačio Radomir Pavlović, predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a!

Penzioner Ćodo, bivši carinik, novac je dobio za navodno „samozapošljavanje“, a fotografije sa njegovog profila na društvenim mrežama, podrška Dodiku, SNSD-u i režimu, pokazuju da je i on vatreni pristalica i aktivista režima i vladajuće stranke.

Nevjerovatna je slučajnost da su obojica imala isti vokabular, o tome da sam izdajnik i plaćenik, da dijelim i zavađam narod, i da su nagrađivani poslom i novcima iz budžeta od vladajuće stranke za odanost i podršku Partiji.

Činjenica da niko od predstavnika i lidera stranaka vladajuće koalicije danas nije podržao prijedlog Igora Crnatka da se osude napadi, što znači da ih oni podržavaju, otvoreno ili prećutno, kao i da su nagrađivali napadače a da se policija proglašava nenadležnim da ih kazni i provesuira, pokazuje da ništa nije slučajno, i da se vjerovatno radi o organizovanim provokacijama sa ciljem da se izazove moja reakcija, a onda u medijima proglasim ludakom, nasilikom i psihičkim bolesnikom, što učestalo ponavljaju u režimskim medijima u poslednje vrijeme.

Ovo je tek početak, treba biti spreman na sve, ali nećemo biti glineni golubovi, predati se i povući pred nasilnicima, uzurpatorima i provokatorima. Borba se nastavlja, do konačne pobjede!

 

Nebojša Vukanović