palpal

Dodik sa gen-sekom NATO-a Stoltenbergom u Turskoj!

Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svako pokaže svoj trag! Ponovo sam pogodio pravo u metu i pokazalo se tačnim da se beskrupulozni makijavelista Milorad  Dodik prestrojio i ponovo postao miljenik zapada, zabio nož u leđa Rusiji i Putinu, sa kojim se slikao pred svake izbore glumeći lažnog rusofila i poigravajući se sa emocijama građana Srpske.

Danas je Dodik bio prvi do generalnog sekretara NATO pakta Stoltenberga u Turskoj i aplaudiorao predsjedniku Turske Redžepu Taipu Erdoganu. Da bi događaj bio potpun u kadru je i sestra u Hristu Kolinda, bivša predsjednica Hrvatske, a svaki komentar je suvišan! Od početka krize u Ukrajini član Predsjedništva BiH je naprasno ućutao prestao da priča o Putinu i Rusiji, govori da nas i Rusa ima 200 miliona, govori o referendumu, samostalnosti, otcjepljenju…

Naprasno je počeo intenzivno da se sastaje sa američkim, engleskim i njemačkim diplomatama, komandantom EUFOR-a i NATO-a, i vratio se na fabrička podešavanja daška svježine Medlin Olbrajt! Sad ćuti kao kukavica i prećutno daje saglasnost Alkalaju da glasa protiv Rusije, pere pilatovski ruke i prestorjavanjem u krizi pokušava spasiti glavu.

Šta bi se dogodilo i kakva bi danas bila kampanja RTRS-a, ATV-a i režimskih medija  da se neko iz opozicije sastao sa Erdoganom i slikao sa Stoltenbergom, i otvoreno stao na stranu NATO-a protiv Rusije!?

Uskoro video prilog i detaljnija analiza…

 

Nebojša Vukanović