palpal

Dodik junior počinje kampanju iz Bijeljine

Mladi i uspješni privrednik Igor Dodik, proizvođač jabuka i predsjednik Košarkaškog kluba „Igokea“, polako počinje kampanju za predstojeće izbore, o čemu svjedoči i najava sutrašnje posjete bijeljinskoj Gimnaziji „Filip Višnjić“.  Planirano je da u okviru kampanje „Nedelja dobrih stvari“  Dodik Junior sutra razgovara sa učenicima, rukovodstvom škole i gradskim menadžerom Milošem Stevanovićem, a nakon toga u 13.30 časova planirano je i obraćanje medijima.                          

Zanimljivo da su domaćini Igoru Dodiku direktor bijeljinske Gimnazije Vladimir Šavija i nedavno imenovani menadžer grada Bijeljine advokat Miloš Stevanović. Gradski menadžer Bijeljine Miloš Stevanović je pravni zastupnik Igora Dodika i porodice Dodik, a njegova Advokatska kancelarija „Stevanović“ u ime svog klijenta Igora Dodika, lani mi je poslala Opomenu pred Tužbu i Zahtjev za ispravkom teksta zbog pisanja o namještenim poslovima i tenderima koje od javnih preduzeća dobija firma „Prointer“, iza čijih velikih poslovnih uspjeha vrlo izvjesno stoji Igor Dodik.                                                                                                        

Već dugo vremena se u javnosti i pojedinim krugovima špekuliše da Milorad Dodik, nakon košarke i privatnog biznisa, namjerava svog sina Igora uvući u politiku, i da bi Igor na predstojećim izborima mogao biti kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske!? Činjenica da SRNA i dvorski režimski mediji skupa najavljuju događaje i prate aktivnosti Milorada i Igora Dodika upućuje na zaključak da bi i Dodik Junior mogao krenuti očevim stopama, i uskoro postati aktivni političar i poslanik Narodne skupštine Republike Srpske.                                                                 

I na kraju da podsjetim da je Igor veoma uspješan mladi biznismen, a njegova firma „Eko fruit“ samo na proizvodnji i trgovini jabukama prošle godine je zaradila čak 626 000 maraka, dok su privatne firme porodice Dodik ostvarile zbirno oko 2 miliona maraka profita u 2017. godini.  Prava je šteta što Republika Srpska pod Miloradom Dodikom nije nimalo uspješna kao privatne firme u porodičnom vlasništvu, i što nažalost sva javna preduzeća posluju sa velikim gubitcima i grcaju u dugovima dok privilegovani zarađuju milione.

 

Nebojša Vukanović