palpal

Do kada će narod bez otpora da trpi namete i pljačku – press ispred Skupštine grada uoči početka sjednice

Klub za pravdu i red u Skupštini grada Trebinja danas je održao konferenciju za novinare ispred sjedišta Skupštine i Kabineta gradonačelnika, kako bi natjerao vlast da odustane od sulude odluke da se parking naplaćuje 24 sata, jer su i građani i turisti ogorčeni preskupim parkingom.

Šef Kluba odbrornika Dajana Milišić i poslanik u Narodnom skupštini Republike Srpske Đorđe Vučinić govorili su o stalnom povećanju nameta građenima Trebinja, od parkinga do struje, poreza na imovinu, vode i komunalnih usluga.

Na kraju sam i ja odgovorio na pitanje o režiranim protestima i opozivu Draška Stanivukovića. Smiješno je da Stanivuković protestvuje zbog otimanja parkinga, jer ništa nije uradio da se to spriječi, postao je sluga tajkuna, a ako želi da im pomrsi konce treba iznijeti Regulacioni plan i zabraniti izgradnju zgrada na Krašovom parkingu, već ucrtati zelenu površinu.

Sa druge strane nevjerovatno je da Đajić, koji je slupao 35 miliona maraka u nedovršeni parking UKC-a Banjauka koji nije u funkciji protestvuje zbog poskupljenja parkinga, i trebali bi proteste organizovati u Trebinju, jer smo preteče nameta i svega negativnog.

Do opoziva gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića nažalost neće doći, jer je cilj Dodika i SNSD-a da on ostane i igra kako oni kažu, ali ako bi do njega došlo snažno bi ga podržali, iako je SNSD pokretač, jer je Stanivuković razočarao narod i iznevjerio očekivanja.

Detaljnije u video prilogu…

 

Nebojša Vukanović