palpal

Debakl i simboličan skup na Svetski dan mentalnog zdravlja

Par stotina sužanja, uglavnom  penzionera i uvijenjene sitotinje, okupio se ispred zgrade Skupštine grada Prijedora kako bi podržao gradonačelnika Dalibora Pavlovića čije su fotografije, prepiska i ponašanje uznemirili javnosti. Skup se simbolično održava na Svjetski dan mentalnog zdravlja a svaki komentar je suvišan!

Tužno je kako smo propali nisko, kao narod i društvo, kad nam se ovakve stvari dešavaju, a posebno mi je žao supruge odlazećeg gradonačelnika, koju je beskrupulozni Pavlović javno ponizio i primorao da dođe na skup, kao da je malo skandala i poniženja koje joj je prethodnih dana priredio.

Umjesto najavljenog povlačenja prisutnima se obratio Pavlović, čime je opalio veliki šamar i javno ponizio Milorad Dodika, a ostaje da se vidi kakav je njegov odgovor.  Na skup je došla veća grupa Banjalučana, te bivših lažnih opozicionara iz PDP-a, DNS,-a, SDS-a. Posebno mjesto u prvom redu zauzela je drugarica Silvana Marić, zaštitna maskota SNSD-a, koja je postala poznata posle skupa na Kozari .

Uskoro više detalja…

 

Nebojša Vukanović