palpal

Da li je iskusni Cicko podijelio mudre savjete

Danas je održan sastanak KOLOS-a SDS-a, Konferencija lokalnih sredina koju čine načelnici i gradonačelnici ove stranke. Za predsjednika ovog tijela izabran je Zoran Vidić, načelnik opštine Brod, a za zamjenika Nenad Abramović, načelnik Berkovića, a izabranim funkcionerima želim dosta sreće i uspjeha u daljem radu.

Sastanku je prisustvovao prekaljeni funkcioner i kadar Milovan Cicko Bjelica, načelnik opštine Sokolac, i prava je šteta što i on nije dobio neku funkciju, kakvu bilo, jer znam da ih voli, a ima ogromno znanje i iskustvo.

Cicko je nedavno dodijelio najveća romanijska ordenja i visoka priznanja premijeru Radovanu Nejakom Viškoviću, prije nekoliko dana grčevito je branio Dodika na ATV-u, a poznat je kao veliki zagovornik tzv. jedinstva, koalicije i saradnje SDS-a sa SNSD-om.

Pošto se nekima u vrhu SDS-a očito ne dopadaju moji jasni stavovi da sa Dodikom i SNSD-om ne treba imati bilo kakav kontakt i saradnju već voditi iskrenu borbu bez kompromisa, baš me interesuje da li je iskusni Cicko imao neki mudar konstruktivan prijedlog na sjednici KOLOS-a! Da li je možda predložio kako ih pobijediti, da se Dodik uhvati na spavanju pa jurnu na njega da ga iznenade kad se najmanje nada, i da li su njegovi prijedlozi prihvaćeni?

 

Nebojša Vukanović