palpal

Karijes ili … zašto je Dodik snimao vilicu?

Mnogi su u čudu i ne mogu da vjeruju da je nedavno u zgradi SNSD-a na Rosuljama došlo do fizičkog sukoba između ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača i predsjednika SNSD-a i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, i da je tinjajući sukob i netrpeljivost eskalirao do vrhunca. Vijest sam primio sa dozom rezerve i opreza prije nekoliko dana, ali nakon što sam dobio potvrde i slične informacije iz više različitih i nepovezanih izvora, odlučio sam objaviti vijest o incidentu u sjedištu SNSD-a na Rosuljama.

Iz Banjaluke mi stižu nove informacije, od pouzdanih i ozbiljnih ljudi, da je prije nekoliko dana Dodik snimao vilicu u jednoj zdravstvenoj ustanovi koja se nalazi u blizini Investiciono-razvojne banke Republike Srpske. Da li je u pitanju karijes ili pesnica ministra Lukača vjerovatno će se saznati nakon pada režima i otvaranja Pandorinih kutija.

Mala bara puno krokodila! Sukobi unutar režima eskaliraju, a ostaje da se vidi da li će Lukač ići do kraja, smijeniti svog najvećeg protivnika u policijskim strukturama, direktora Policije Republike Srpske Sinišu Kostreševića, koji je pijun u rukama Milorada i Igora Dodika, i kako će na sve da odgovori Veliki Baja, ima li snage da počisti Lukača kroz najavljenu rekonstrukciju Vlade Radovana Nejakog.

Odgovor bismo mogli saznati vrlo brzo, jer je Lukač najavio nove akcije a vjerujem da Dodik neće čekati dugo da uzvrati udarac i neće sjediti skrštenih ruku, jer je poznato sa nema puno strpljenja i često reaguje impulsivno.

 

Nebojša Vukanović