palpal

Da li je i Milo bio sa bratijom?

Predsjednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić i dalje nastavlja da pomaže svoje saveznike i prijatelje, a neprijatelje naroda, pa je u Beogradu ugostio pobratime Milorada Dodika i Dragana Čovića, prvog od Hrvata, bosanskih. Dodik i Čović u Beograd su odletili o trošku građana Republike Srpske, novom vladinom „cesnom“. Avion je prije dva dana odletio iz Banjaluke u Mostar po Čovića, a onda su skupa lideri blajburške koalicije putovali do Beograda.

Ekipa koja vodi stranicu banjalučkog „Revolta“ objavila je mapu leta vladinog aviona, skinutu sa sajta „Radar 24“ koja prati letove, na kojoj se vidi da je „cesna“  iz Beograda letila i do Podgorice, a pitanje je ko je taj misteriozni „prijatelj“ koji se pojavio na sastanku!

Vrlo izvjesno da se osnivač i lider balkanskog trijumvirsta Milo Đukanović pridružio na Dedinju drugarima i prijateljima, Vučiću, Dodiku i Čoviću, i da su kovali plan kako da nastave sa krađom izbora, porobljavanjem naroda i Balkana. Milo se nije fotografisao i pojavljivao u javnosti kako ne bi bilo nezgodnih novinarskih pitanja, i kako bi se prikrio pakleni plan koji skupa kuju. Vrlo vjerovatno da Milo nije koristio „svoj“ avion kako bi u Crnoj Gori prikrio bliskost sa Vučićem, koga u javnosti napada, i nastavio da manipuliše svojim građanima. Prava je šteta ako Bakir nije bio u Beogradu u ovom društvu, sa prijateljima i prirodnim saveznicima, jer im samo još on nedostaje.

Zlo je uvezano do najsitnijih pora, kao karike u lancu, i zato je od velikog značaja pobjeda opozicije i formiranje Vlade premijera Krivokapića u Crnoj Gori, jer sve zdrave snage u regionu treba da se ujedine protiv zla i tirjana kako bi se raskinuli lanci i okovi.

 

Nebojša Vukanović